Privaatkliendile privaatlahendused

Investeerimislahendused, mis tagavad teie jõukuse püsimise.

Loome võimalusi varade kasvatamiseks

QLA ühendab kohaliku ja rahvusvahelise turu, et pakkuda teie investeerimisvajadustele vastavaid lahendusi. Meie professionaalidel on peaaegu 20-aastane kogemus kohalike ja rahvusvaheliste jõukate eraisikute ning institutsionaalsete investorite teenindamisel. Läheneme igale kliendile individuaalselt, luues ja soovitades strateegiaid, mis kõige paremini sobivad nende investeerimiseesmärkide saavutamiseks.

QLA asutati 2021. aastal, et vastata kohaliku investeerimiskultuuri kiirele arengule. Mõistame, et paljudele investoritele jäävad globaalsed võimalused siiski kättesaamatuks. Seetõttu pakume kohandatud finantslahendusi, mis arvestavad teie eesmärke, riskitaluvust ja unikaalseid vajadusi. Meie töö keskmes on paindlikkus ja pidev ülevaade, et tagada teie finantsplaanide ajakohasus ja asjakohasus.

Meie eesmärk on aidata teil leida mõistlik investeerimisstrateegia, mis sobib täpselt teie vajadustega. Kohalike ja globaalsete kapitaliturgude võimalused avanevad meie kaudu, pakkudes paremaid lahendusi, kui turg seni võimaldanud on.

Meie teadmised, teie edu. Võtke meiega ühendust ⟶

QLA asutaja Christopher Voolaid juhib paneelvestlust, kus osalevad partnerid — EVLI Bank Plc süstemaatiliste fondide juht Peter Lindahl,
ARTS Asset Managementi Poola ja Baltikumi direktor Joanna Glowala ning Kawe Kapitali portfellihaldur Ago Lauri.

Üritus toimus QLA privaatüritusel privaatklientidele Radisson Collectionis jaanuaris 2024.

Meie teenused

Teenused

Aitame teie investeeringuid kasvatada — luues võimalusi portfelli mitmekesistamiseks börsiväliste investeeringute ja nii kohalike kui ka rahvusvaheliste edulugude kaudu ⟶

Meeskond

Tutvuge meie meeskonnaga ⟶

QLA Uudiskiri

Copyright QLA Insurance 2024.

Vastutuse piirangud: Veebilehel esitatud informatsiooni investeerimistoodete kohta ei tule käsitada pakkumise, omandamise nõustamise või soovitusena. Kõik veebilehel toodud andmed ei ole suunatud isikutele, kellele sellise info edastamine on mõne jurisdiktsiooni seaduste kohaselt keelatud või kellele info edastamine oleks vastuolus kohaliku seaduse või õigusaktidega. Oleme teinud kõik endast oleneva, et tagada esitatud informatsiooni täpsus, kuid ei anna mingit garantiid andmete täpsuse või täielikkuse kohta ning ei vastuta võimalike vigade või puuduste eest. Täiendavad vastutuse piirangud on saadaval siin.